UDLEJNING SIDEN 1993

Garant Udlejning A/S har udlejet materiel siden 1993 og har i dag egne udlejningsforretninger, online udlejning, der distribuerer værktøj og materiel i hele landet samt formidling af udlejningsløsninger til grossister og detailhandlende og materielstyringsløsninger til kommuner og virksomheder.

Lej online eller i vores butikker

”Det vi ikke har - det skaffer vi” - det er vores forpligtende motto. Vi har et bredt sortiment af maskiner, værktøj og materiel til blandt andet VVS´ere, el-installatører, entreprenører og private. Herudover har vi et omfattende samarbejde med ca. 550 underleverandører og er online med ca. 80 udlejningssatellitter fordelt over hele Danmark. Det er din garanti for at vi, til enhver tid, kan skaffe dig det ønskede materiel. Et bredt sortiment forpligter. Du kan altid søge råd og vejledning hos vores kvalificerede udlejere om produktvalg og anvendelsesmuligheder. I vores online udlejningsshop kan du døgnet rundt reservere vores fulde sortiment. Materiel på op til 40 volumenkilo distribueres fra dag-til-dag i hele landet for 95 kr. ekskl. moms. Større varer sendes med fragt.

Vi er DRA-certificeret. Du kan derfor være sikker på at Garant Udlejning leverer kvalitetsprodukter hver gang, der tager  hensyn til vores fælles miljø og sikkerhed. 

Færdige udlejningsløsninger

Udlejning er et område i vækst inden for mange segmenter, ikke mindst værktøj og maskiner, der af de fleste anses for at være dyre anskaffelser. Baseret på et professionelt og gennemtestet udlejningsværktøj kombineret med vores mangeårige erfaring med udlejning fra tømmerhandler, byggemarkeder og grossister, skaber vi succesfulde udlejningsløsninger til vores kunder. Uanset om du ønsker at udleje eget materiel eller materiel fra Garant, får vi dig hurtigt i gang.

Løsninger til materielstyring

En stor del af at drive udlejning handler om materielstyring – dvs. at opnå maksimal udnyttelse af materiellet. Garant Udlejning har på baggrund af mere end 20 års erfaring i udlejningsbranchen, udviklet vores egen softwareløsning til udlejnings- og materielstyring, som med succes er implementeret hos flere større kommuner, håndværksvirksomheder og entreprenører. 

Systemet giver overblik over:

  • Lagerstyring
  • Ansvarsfordeling for materiellet
  • Fysisk placering af materiellet
  • Servicestand
  • Omkostninger
  • Brugervejledninger